ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγνώριστος ο Κατσικάρης: Την έπεσε στους διαιτητές!

Αγνώριστος ο Κατσικάρης: Την έπεσε στους διαιτητές!

Ο Φώτης Κατσικάρης ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών στον εκτός έδρας αγώνα της Τενερίφης με την Χιπούσκοα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω τους και να αποβληθεί λίγο πριν από το τέλος της γ' περιόδου (VIDEO).

Κόντρα... ρόλος για τον Φώτη Κατσικάρη αυτό που παρουσίασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τενερίφης με την Χιπούσκοα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται και κατέληξε να τους την "λέει" με έντονο ύφος, για να προκαλέσει την αποβολή του.

Συγκεκριμένα, στα 46.6'' για το τέλος της γ' περιόδου (κι ενώ η ομάδα του ήταν στο -21) χρεώθηκε με τεχνική ποινή επειδή δεν σταμάτησε να γκρινιάζει στους "γκρίζους" για τις αποφάσεις τους. Μία απόφαση που έκανε... χειρότερα τα πράγματα, αφού έφερε τον ακόμη πιο έντονο εκνευρισμό του και το... δεύτερο "Τ". Κάτι που σήμανε την αποβολή του. Ο βοηθός του προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να αποφύγει τη δεύτερη παρατήρηση από τους διαιτητές, δεν τα κατάφερε όμως, κι έτσι ο "Fotis" παρακολούθησε το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τα αποδυτήρια.

Για την ιστορία, η Τενερίφη ηττήθηκε από τη Χιπούσκοα (89-70), αδυνατώντας να βρει τρόπο να περιορίσει την δράση του Ντάνιελ Κλαρκ (21 πόντοι με 7/8 σουτ και 2/2 βολές), την ώρα που οι παίκτες της είχαν μόλις 41% στα δίποντα και 25% στα τρίποντα.

Η στιγμή της αποβολής του Φώτη Κατσικάρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ