ΜΠΑΣΚΕΤ

Αφιέρωμα της ACB στον Βεζένκοφ

Αφιέρωμα της ACB στον Βεζένκοφ

Η ACB (Ισπανική Λίγκα) "ανέβασε" ένα βίντεο αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την επισήμανση ότι ο πρώην παίκτης του Άρη έχει βγει μπροστά για τη Μπαρτσλόνα φέτος.

Έπειτα από μία αναγνωριστική πρώτη χρονιά στη Μπαρτσελόνα, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έχει ανεβάσει φέτος κατακόρυφα την απόδοσή του, αλλά και τις μετοχές του, αποτελώντας ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία σε μία κακή σεζόν των Καταλανών μέχρι στιγμής.

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη αριθμεί φέτος 9.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.3% στα τρίποντα σε 18.3 λεπτά συμμετοχής στην Ισπανική Λίγκα, όταν πέρυσι είχε 4.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12.7 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην EuroLeague είχε 7.5 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μέσο όρο με 47.9% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής έναντι 3 πόντων και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9.2 λεπτά συμμετοχής πέρυσι.

Όλα αυτά λοιπόν δεν πέρασαν απαρατήρητα από το επίσημο σάιτ της Ισπανικής Λίγκας (ACB), το οποίο και ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από την φετινή σεζόν, με τον τίτλο "Ο Βεζένκοφ έχει βγει μπροστά για τη Μπαρτσελόνα".

Απολαύστε το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ACB στο youtube:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ