ΜΠΑΣΚΕΤ

ACB: Πρόθεση για επανέναρξη στις 17 Ιουνίου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, στην ACB έχουν μεταβιβάσει στις ομάδες την πρόθεσή τους να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα στις 17 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 20 μέρες.

Στην Ισπανία θέλουν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν. Ακόμα και αν για να συμβεί αυτό πρέπει το κελαντάρι να πιεστεί ασφυκτικά.

Ενώ λοιπόν φαίνεται να προκρίνεται η λύση να διεξαχθεί το τελικό τουρνουά με την συμμετοχή 12 ομάδων στην Βαλένθια, η "Mundo Deportivo" αποκάλυψε και την ημερομηνία που έχει τεθεί ως η καλύτερη για επανέναρξη της σεζόν: 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πλάνο είναι να ξεκινήσουν οι αγώνες τότε και να ολοκληρωθούν είτε στις 3 είτε στις 4 Ιουλίου. Οι 12 ομάδες θα χωριστούν αρχικά σε δύο γκρουπ των έξι. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ θα προκριθούν στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα κριθούν στη μία νίκη, όπως και ο τελικός, στην λογική του Final Four

Αξιζει να αναφερθεί πάντως ότι παρά το αρχικό πλάνο, υπάρχει η πρόθεση η τελική ημερομηνία να μετακινηθεί αν αποφασιστεί η επανεκκίνηση της EuroLeague, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα για τις ισπανικές ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση, δηλαδή τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ