VTB LEAGUE

Χίμκι: Συμπαίκτης του Τίμα ο Σοκόλοβ

Χίμκι: Συμπαίκτης του Τίμα ο Σοκόλοβ

Η Χίμκι μετά την προσθήκη του Γιάνις Τίμα στο ρόστερ της προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση, καθώς έντυσε εκ νέου με τα χρώματά της τον Ντμίτρι Σοκόλοβ.

Η Χίμκι, η οποία απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τον Γιάνις Τίμα ως το τέλος της σεζόν, πραγματοποίησε ακόμα μία διορθωτική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντμίτρι Σοκόλοβ στην ομάδα της.

Ο 34χρονος Ρώσος σέντερ (2.14μ.) πέρασε την τριετία 2015-18 ενισχύοντας τις προσπάθειες της Χίμκι, αλλά το καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα της Μόσχας. Ο Ντμίτρι Σοκόλοβ, όμως, ύστερα από έξι μήνες επέστρεψε στην Χίμκι έχοντας αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Ο Ντμίτρι Σοκόλοβ, όπως και ο Γιάνις Τίμα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague και θα αγωνίζεται μόνο στη VTB League, αλλά θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα 15 ημερών για να τεθεί στη διάθεση του Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο Ρώσος σέντερ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες για να καλύψει το χαμένο έδαφος κι εν συνεχεία θα "μπει" στις ομαδικές προπονήσεις τη Χίμκι.

Η προσθήκη του Σοκόλοβ στη Χίμκι δεν θα κάνει την διαφορά, αλλά ο Ρίμας Κουρτινάιτς αποκτά ακόμα μία λύση για την φροντ λάιν της ομάδας του ελπίζοντας πως ο Ρώσος σέντερ θα προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά και "ανάσες" στους υπόλοιπους ψηλούς. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως ο Σοκόλοβ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια στην EuroLeague, ενώ στη VTB League μέτρησε 6 συμμετοχές.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ