ΜΠΑΣΚΕΤ

Χίμκι: Έσπασε το αήττητο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα

Χίμκι: Έσπασε το αήττητο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα
EUROKINISSI

Η Χίμκι δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της στη VTB League καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Νίζνι Νόβγκοροντ με 13 πόντους διαφορά (80-93).

Με τους Σβεντ, Μάρκοβιτς και Γκιλ να είναι εκτός αποστολής, το έργο της Χίμκι απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν εξ' αρχής πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπάθησε να αντιστρέψει τα δεδομένα και να διατηρήσει το αήττητό της στη VTB League, αλλά η Νίζνι ήταν εκείνη που έφυγε με το σπουδαίο διπλό στις αποσκευές της.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα πετυχαίνοντας μόλις την τρίτη τους νίκη στη λίγκα ενώ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε την ευκαιρία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παραμείνει μόνη αήττητη.

Για τη Χίμκι, στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε μόνο ο Μποστ με 20 πόντους σε 33 αγωνιστικά λεπτά ενώ για τους νικητές ξεχώρισαν οι Μπαμπούριν και Αστάπκοβιτς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν την προσεχή Τετάρτη (19/12) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία τους στη EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 40-44, 65-68, 80-93

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ