VTB LEAGUE

VTB League: Τα ζευγάρια των playoffs και οι επτά που θέλουν EuroLeaugue

VTB League: Τα ζευγάρια των playoffs και οι επτά που θέλουν EuroLeaugue

Στις 3-4-5 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα playoffs της VTB League 2018/19, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βλέπει απέναντί της επτά ομάδες που ονειρεύονται να την ακολουθήσουν στην EuroLeague 2019/20.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η VTB League της σεζόν 2018/19, καθώς ανακοίνωθηκαν οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του πρώτου γύρου των playoffs. Σε αυτά θα συμμετάσχουν οκτώ ομάδες, οι επτά από τις οποίες ονειρεύονται είτε να κατακτήσουν τον τίτλο, είτε να παίξουν στους τελικούς με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώστε να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για την EuroLeague 2019/20 μιας και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει εγγυημένη συμφωνία με την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τη Νίζνι Νόβγκοροντ, η Ούνικς Καζάν την Κάλεβ Ταλίν, η Χίμκι την Αστανά και η Λοκομοτίβ Κουμπάν τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη και η Χίμκι του Γιάνις Τίμα θεωρούνται φαβορί για να φτάσουν στα ημιτελικά, εκεί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη ο νικητής αυτής της σειράς θα κερδίσει τη συμμετοχή του στη EuroLeague της επόμενης περιόδου.

Οι σειρές είναι best-of-five, προκρίνεται δηλαδή ο πρώτος που θα πάρει τρεις νίκες. Οι ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στις 22 Μαΐου και οι τελικοί στις 5 Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις μέρες και τις ώρες των αγώνων εδώ .

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ