VTB LEAGUE

Συνεχίζει στην Ούνικς Καζάν ο Πρίφτης

Συνεχίζει στην Ούνικς Καζάν ο Πρίφτης

Κάτοικος Ρωσίας για ακόμη μία σεζόν θα παραμείνει ο Δημήτρης Πρίφτης, καθώς η Ούνικς Καζάν ανανέωσε την συνεργασία της μαζί του.

Ο Δήμητρης Πρίφτης θα παραμείνει στον πάγκο της Ούνικς Καζάν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η ρωσική ομάδα φρόντισε να τον "δέσει" ως το 2019.

Ο Έλληνας κόουτς, ο oποίος ήταν ένας από τους υποψήφιους για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ , το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε στην Ούνικς Καζάν για 1+1 χρόνια. Η ρωσική ομάδα έκανε χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο, ανανεώνοντας την συνεργασίας της μαζί του ως το 2019, ενώ προέβη και στην σχετική ανακοίνωση:

"Η Ούνικς Καζάν έκανε χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη και ανανέωσε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Πρίφτη ως το τέλος της σεζόν. Πιστεύουμε πως ο προπονητής θα μπορέσει να χτίσει μία αξιόλογη ομάδα και θα την οδηγήσει στην επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί".

H Ούνικς Καζάν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη πήρε την 2η θέση της κανονικής περιόδου της VTB League κι έφτασε ως το Final Four, ενώ η πορεία της στο EuroCup διεκόπη στα προημιτελικά από την Μπάγερν Μονάχου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ