VTB LEAGUE

Στην παράταση γλίτωσε η Χίμκι του Μπαρτζώκα

Στην παράταση γλίτωσε η Χίμκι του Μπαρτζώκα
PHOTO CREDITS: FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Έπειτα από ένα ματς… θρίλερ, η Χίμκι πήρε τη νίκη στην παράταση επί της Νίζνι με 90-87 και γλίτωσε από τη "γκέλα". Στους 34 πόντους σταμάτησε ο Σβεντ.

Πριν από το ματς, η Χίμκι ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Νίζνι. Στο παρκέ, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε μπροστά με 22-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου, στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου είχαν προβάδισμα 10 πόντων (44-54)!

Η Χίμκι επέστρεψε κι έπειτα από ένα φινάλε "θρίλερ" κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, με τρίποντο του Σβεντ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας (77-77). Στο έξτρα χρόνο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 90-87.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχα για κορυφαίο τον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος μέτρησε 34 πόντους και 5 ασίστ, ωστόσο είναι άξια αναφοράς η αστοχία στις βολές, καθώς με 21/40 λίγο έλειψε να χάσουν το ματς επειδή δεν εκμεταλλευόντουσαν τις ευκαιρίες που είχαν από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας".

Από την άλλη, ο Γέλοβατς έκανε ό,τι μπορούσε, ωστόσο παρά το εντυπωσιακό του double - double (32 πόντοι, 11 ριμπάουντ), η Νίζνι έχασε και υποχώρησε στο 2-5. Αντίθετα, οι νικητές ανέβηκαν στο 5-3.

Οι πόντοι της Χίμκι: Σβεντ 34 (2/11 τρίποντα, 5 ασίστ), Γκιλ 7, Άντερσον 14 (8 ριμπάουντ), Τζένκινς 3, Τόμας 15 (8 ριμπάουντ, 3/12 βολές), Χάινεϊκατ 6 (8 ριμπάουντ), Ζάιτσεφ, Σοκόλοφ, Βιάλτσεφ 11.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ