VTB LEAGUE

Στην Ούνικς ο Λάσμε!

Στην Ούνικς ο Λάσμε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σπουδαία κίνηση για την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφαν Λάσμε.

Ο Στεφάν Λάσμε επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Έπειτα από μία σεζόν που αγωνίστηκε στην D-League (πλέον G-League) με την φανέλα των Τέξας Λέτζεντς, ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ρωσικός σύλλογος με ανακοίνωσή του, αποκαλύπτοντας ότι ο Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λάσμε αρχικά ήταν χωρίς ομάδα λόγω της τιμωρίας ενός έτους που του είχε επιβληθεί με την κατηγορία της χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Τον Φεβρουάριο του 2017 ωστόσο η FIBA αποφάσισε να επανεξετάσει την περίπτωσή του, δίνοντάς του την άδεια να αγωνιστεί, κάτι που είχε αποκαλύψει ο Sport24 Radio 103.3 .

Ο Λάσμε εξέτασε τότε τις επιλογές του και τελικά αποφάσισε να μεταβεί στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, έχοντας 10.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο με την φανέλα των Λέτζεντς. Τώρα ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, συμφωνώντας με την Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία συνεχίζει να ενισχύεται.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ