VTB LEAGUE

Πρόεδρος Ούνικς Καζάν: "Καμία επικοινωνία με Παναθηναϊκό για Πρίφτη"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μίλησε στο Izvestia για τον Δημήτρη Πρίφτη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο 51χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον ρωσικό σύλλογο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο της ομάδας, το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη προέκυψε ως ένα από αυτά που δυνητικά θα μπορούσαν να απασχολήσουν το τριφύλλι. Ο 51χρονος τεχνικός, που έχει εργαστεί για μερικούς μήνες στην ομάδα ως συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη (στο δεύτερο μισό του 2013-'14), βρίσκεται στην Ούνικς Καζάν από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας να παρουσιάσει εξαιρετικό έργο.

Γι αυτό κιόλας, η ρωσική ομάδα αποφάσισε να τον δεσμεύσει το φετινό καλοκαίρι για δύο ακόμη χρόνια (1+1), ικανοποιώντας παράλληλα τα μεταγραφικά του "θέλω" με την απόκτηση παικτών, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Άλεξ Τάιους.

Πριν η φημολογία γύρω από το όνομα του "φουντώσει" περισσότερο, ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν έσπευσε να γράψει... τον επίλογο. " Κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν επικοινώνησε μαζί μας, ούτε είχα κάποια ενημέρωση από τον ατζέντη του. Παραμένει ο προπονητής της Ούνικς Καζάν και θα μείνει κοντά μας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν" τόνισε ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ στο Izvestia.

Παρεμπιπτόντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πράσινοι είναι πρώτοι στον όμιλό τους στο EuroCup (με πέντε νίκες σε επτά αγώνες) ενώ στη VTB League βρίσκονται στην έβδομη θέση (με τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ