VTB LEAGUE

Πρίφτης: "Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είμαι χαρούμενος στην Ούνικς"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΜΠ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ότι δεν έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας ότι έχει συμβόλαιο με την Ούνικς και είναι χαρούμενος στην Ρωσία.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να είναι ξεκάθαρος και αυτό έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό σάιτ: Ο Παναθηναϊκός δεν τον έχει προσεγγίσει και ο ίδιος είναι μία χαρά στην Ούνικς.

Με το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο σχετικά με την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για πολλοστή φορά αν ισχύει ότι είχε πρόταση από τους "πράσινους" και η απάντησή το δεν σήκωνε παρερμηνεία.

" Πάντα είχα καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό και όποτε γίνεται αλλαγή προπονητή κάποιος στα ΜΜΕ αναφέρει το όνομά μου" δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης, για να προσθέσει: " Δεν έχω πρόταση για δουλειά από την ομάδα. Όλα αυτά είναι φήμες.

Έχω συμβόλαιο με την Ούνικς. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και δεν με απασχολούν άλλες ομάδες".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ