VTB LEAGUE

Πούλεν: "Ο χειρότερος προπονητής ο Ιβάνοβιτς"

Πούλεν: "Ο χειρότερος προπονητής ο Ιβάνοβιτς"

Επίθεση κατά του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξαπέλυσε ο Τζέικομπ Πούλεν, χαρακτηρίζοντας τον τέως προπονητή του Παναθηναϊκού τον χειρότερο με τον οποίον έχει συνεργαστεί.

Η Χίμκι έφτασε μέχρι τους τελικούς της VTB League (κατακτώντας αυτομάτως και το “εισιτήριο” για την Euroleague της επόμενης σεζόν), ενώ η ευρωπαϊκή πορεία της διακόπηκε στους “8” του Eurocup. Όταν έφτασε πάντως η ώρα του απολογισμού, ο Τζέικομπ Πούλεν μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον προπονητή της Χίμκι τη σεζόν που πέρασε...

Ήταν ο χειρότερος προπονητής με τον οποίον έχω συνεργαστεί. Δεν κοντρόλαρε την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που έκανε ήταν να επιτρέπει στον Αλεξέι Σβεντ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο και να τον αφήνει να σουτάρει 30 φορές σε κάθε αγώνα. Ουδείς άλλος παίκτης απόλαυσε το παιχνίδι τη σεζόν που πέρασε” είπε στο rsport.ru ο Αμερικανός γκαρντ, που έπαιξε σε 23 αγώνες στη VTB League και είχε απολογισμό 8,9 πόντους σε μόνο 15,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήθελε να με βλέπει στην ομάδα. Δεν έκανα κάποια παράβαση, κάτι κακό, απλά με έθεσε εκτός ομάδας. Ακόμα και έπειτα από καλές εμφανίσεις δεν μου έδινε χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι, κάτι που με έπεισε ότι δεν με ήθελε στην ομάδα” συμπλήρωσε ο Πούλεν.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ