VTB LEAGUE

Ούνικς Καζάν: Εμπιστεύεται και θέλει να κρατήσει τον Δημήτρη Πρίφτη

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις λεπτομέρειες του συμβολαίου με τον Δημήτρη Πρίφτη και την πρόθεση της Ούνικς Καζάν να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία επισήμανε ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, ο οποίος όμως έβαλε ένα "αλλά" στη συζήτηση.

Οι διοικούντες την Ούνικς Καζάν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη -από το 2017 που μετακόμισε στο Καζάν- και πρόθεση τους είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Izvestia".

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του Εβγκένι Μπογκάτσεφ ο οποίος τόνισε ότι το μπάτζετ θα μειωθεί ενώ αναφορικά με τον Έλληνα τεχνικό υποστήριξε: " Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει, γι' αυτό το καλοκαίρι, option για λύση της συνεργασίας και για τις δύο πλευρές. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη, τον έχουμε κοντά μας εδώ και χρόνια, τα έχει πάει καλά και ξέρει τους παίκτες. Δεν έχουμε άλλους υποψήφιους στο μυαλό μας" για να προσθέσει ένα "αλλά" στη συζήτηση:

"Αν αποφασιστεί η συνέχιση του EuroCup, θα πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα. Η τύχη του προπονητή θα εξαρτάται αρκετά από αυτό. Συν ότι το μπάτζετ μπορεί να μειωθεί αφού είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι ομάδα θα είμαστε σε θέση να παρατάξουμε την επόμενη σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ