VTB LEAGUE

Ο Τζάκσον φοβάται την Κωνσταντινούπολη

Ο Τζάκσον φοβάται την Κωνσταντινούπολη

Η νέα βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη φόβισε ακόμη περισσότερο τον Άαρον Τζάκσον, εν όψει του Final Four της EuroLeague στην τουρκική πόλη. Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Από τη στιγμή που ο Τζόρντι Μπερτομέου ανακοίνωσε πως το Final Four της EuroLeague επιστρέφει στην Sinan Erdem Arena της Κωνσταντινούπολης, εκδηλώθηκαν απόψεις περί του αντιθέτου λόγω της τεταμένης κατάστασης στην Τουρκία.

Ο "ισχυρός άνδρας" της EuroLeague εξήγησε βέβαια πως όλα βαίνουν καλώς στην Τουρκία, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται κάποιος. Η νέα βομβιστική επίθεση που έγινε όμως στην Κωνσταντινούπολη, έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μπεσίκτας έφερε εκ νέου στο τραπέζι την ασφάλεια των αθλητών, των φιλάθλων και όσων εμπλακούν στο Final Four.

Ο Άαρον Τζάκσον φρόντισε μάλιστα να εκφράσει άμεσα τις αντιρρήσεις του για το γεγονός πως οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το "ιερό δισκοπότηρο" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα πρέπει να περάσουν μια εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. " Τρέλα. Το Final Four στην Κωσταντινούπολη με τρομάζει, επίσης", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το σκέφτεται ήδη...

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ