VTB LEAGUE

Ντεμπούτο με το αριστερό για Ματσιούλις

Ντεμπούτο με το αριστερό για Ματσιούλις

Η Τσμόκι Μινσκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφού κέρδισε στην παράταση τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (88-84), με αποτέλεσμα να... χαλάσει το ντεμπούτο του Γιόνας Ματσιούλις με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας (VIDEO).

Το ντεμπούτο του Γιόνας Ματσιούλις με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν μόνο ευχάριστο δεν ήταν, αφού συνδυάστηκε με ήττα - σοκ από την Τσμόκι Μινσκ. Παρότι ήταν το φαβορί, η ρωσική ομάδα δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τη θεωρητική υπεροχή της στη Λευκορωσία (ήττα με 88-84 στην παράταση), με τον Ντμίτρι Κουλάγκιν να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των ηττημένων, αλλά επί της ουσίας να απογοητεύει.

Ο γκαρντ της "Λόκο" τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, έχοντας όμως 2/14 σουτ εντός παιδιάς και 15/19 βολές σε 27'34'' συμμετοχής. Ούτε το νταμπλ νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) του Φρανκ Έλεγκαρ έκανε τη διαφορά, με τους φιλοξενούμενους να πληρώνουν το απογοητευτικό ποσοστό τους στα δίποντα (15/43 - 35%).

Όσο για τον Γιόνας Ματσιούλις; Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο παρκέ για 19'29'' στην παρθενική του συμμετοχή υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς, έχοντας 5 πόντους (με 1/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 0/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο.

Από την πλευρά των νικητών, ξεχώρισαν οι Ντεβόν Σάντλερ (22 πόντοι) και Φίλιπ Αντάμοβιτς (15 πόντοι, 7 ασίστ).

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ