VTB LEAGUE

Ντε Κολό βγαλμένος από μπασκετικό όνειρο!

Ντε Κολό βγαλμένος από μπασκετικό όνειρο!

Πράγματα και θαύματα, μαζί με ρεκόρ καριέρας σε όλες τις διοργανώσεις έκανε ο Νάντο Ντε Κολό για να σώσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τεράστια "γκέλα" στη VTB League.

Από τη στιγμή που αποχαιρέτησε ο Μίλος Τεόντοσιτς τη Μόσχα, ο Νάντο Ντε Κολό έγινε ο απόλυτος ηγέτης της ΤΣΣΚΑ. Γι' αυτό παίζει φέτος σπουδαίο μπάσκετ, γι' αυτό όταν η ομάδα του βρέθηκε μπροστά σε μία "γκέλα" ολκής, έκανε ένα βήμα μπροστά και διέλυσε τα κοντέρ του!

Στη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Πάρμα (101-94), ο Γάλλος ήταν συγκλονιστικός. Σκόραρε 34 πόντους με 8/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 9/9 βολές, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες και όλα αυτά σε μόλις 26:38. Διέλυσε κάθε ατομική του επίδοση στο σκοράρισμα, την ώρα που ο Κόρι Χίγκινς είχε 18 πόντους με 3/4 τρίποντα και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έμενε και πάλι χαμηλά με 8 πόντους με 2/9 προσπάθειες σε 21 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ της Πάρμα ήταν με 18 πόντους ο Φρανκ Γκέινς, ενώ 16 πρόσθεσε ο Μίλλερ-ΜακΙντάιρ, 13 ο Ούχοφ, 12 ο Γκραζούλις και 11 ο ΜακΛίν.

Η Αστανά του Κώστα Φλεβαράκη, από την άλλη, ηττήθηκε εκτός έδρας (83-73) από την Κάλεφ Ταλίν. Οι Εσθονοί πήραν 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ από τον Αϊζάια Μπρίσκο, 18 πόντους από τον Μπόγιακ Σούμποτιτς και 11 από τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Σέντρικ Σίμονς, την ώρα που ο Τζάστιν Κάρτερ είχε 21 πόντους για την ομάδα του Καζακστάν και ο Λεωνίδας Κασελάκης 16 και 4 ριμπάουντ.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ