VTB LEAGUE

Νίκη μετά... "διαζυγίου" για Κράσνι Όκτιαμπρ

Νίκη μετά... "διαζυγίου" για Κράσνι Όκτιαμπρ

Η Κράσνι Όκτιαμπρ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Τσμόκι Μινσκ (81-77), με την είδηση όμως να κρύβεται στις δηλώσεις του Ντιρκ Μπάουερμαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Γιατί; Επειδή ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του Τόνι Μίτσελ. Διαβάστε τον λόγο.

Τη δεύτερη νίκη της (επί συνόλου έξι αναμετρήσεων) πέτυχε η Κράσνι Όκτιαμπρ στη VTB League, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Τσμόκι Μινσκ (77-81). Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Eurocup στηρίχθηκε στην υπεροχή της κοντά στο καλάθι (53% έναντι 36% στα δίποντα), την ώρα που ο Τζόρνταν Χάμιλτον ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας νταμπλ νταμπλ (23 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Από κοντά κι ο Ντι Τζέι Κούπερ που δεν τον μιμήθηκε για μόλις ένα πόντο αφού στα 32'47'' που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 9 πόντους (με 3/3 δίποντα και 3/6 βολές) και 11 ασίστ, για να αποτελέσει -ξανά- τον καλύτερο δημιουργικό της ομάδας του. Η είδηση πάντως προέκυψε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Ντιρκ Μπάουερμαν να δηλώνει πως ο Τόνι Μίτσελ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα (σ.σ.: δεν αγωνίστηκε απόψε). Πρόκειται για τον παίκτη που σημείωσε 39 πόντους (με 11/16 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 8/10 βολές) απέναντι στην "Ένωση" στην πρεμιέρα του Eurocup , την ώρα που μετρούσε 21.4 πόντους κατά μέσο όρο με τη φανέλα της Κράσνι Όκτιαμπρ.

Όσο για τις αιτίες της αποδέσμευσής του; Ο Ντιρκ Μπάουερμαν δεν είπε κάτι επ αυτού, πλην λέγοντας απλά πως " ίσως το να "χωρίσουμε" με τον Τόνι (Μίτσελ) είχε θετικό αντίκτυπο στην ομάδα". Με τον πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου, Ντμίτρι Γερασιμένκο, να αποσαφηνίζει την κατάσταση με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα. Τι είπε;

" Ο Τόνι ζήτησε να μείνει ελεύθερος επειδή κουράστηκε να είναι διαρκώς σε ένα αεροπλάνο. Τον κούρασαν τα πολλά ταξίδια που κάνει η ομάδα", για να προσθέσει πως " ήταν δική του πρωτοβουλία όλο αυτό, γιατί δεν ήθελε άλλο να κοιμάται σε ξενοδοχεία και αεροπλάνα. Με ρωτάνε οι παίκτες που είναι όλος αυτός ο κόσμος που αγόρασε τόσα διαρκείας και δεν ξέρω τι να τους πω".

Ενώ σε ερώτηση για την εν γένει παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ στην Κράσνι Όκτιαμπρ, ξεκαθάρισε πως " το να φέρεις έναν παίκτη του δικού του επιπέδου στο Βόλγκογκραντ είναι κάτι απίστευτο. Βλέπεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ