VTB LEAGUE

Νίκη με τρομερούς Κατσίβελη/Κασελάκη για την Αστάνα

Νίκη με τρομερούς Κατσίβελη/Κασελάκη για την Αστάνα

Δημήτρης Κατσίβελης και Λεωνίδας Κασελάκης "άγγιξαν" αμφότεροι το νταμπλ-νταμπλ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της Αστάνα με 88-73 επί της Πάρμα για την VTB League.

Ιδιαίτερα εύστοχοι δεν ήταν, ωστόσο οι Δημήτρης Κατσίβελης και Λεωνίδας Κασελάκης ήταν εκ των κορυφαίων της Αστάνα στην εύκολη νίκη με 88-73 επί της Πάρμα. Μία νίκη που ήρθε εν πολλοίς χάρη στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας από το Καζακστάν, που προηγήθηκε με 42-28 στο πρώτο ημίχρονο και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Ο Κατσίβελης λοιπόν τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους με 3/5 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο και μόλις 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής, έχοντας μάλιστα και τον καλύτερο συντελεστή στον δείκτη "+/-" με +26, ενώ ο Κασελάκης είχε 11 πόντους με 2/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν ο Ούσμαν Κρούμπαλι με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Ρόμπερτ Λόερι να έχει 16 πόντους και τον Ίαν Μίλερ να προσθέτει 15 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Σεργκέι Τσέρνοφ είχε 14 πόντους και ο Κονσταντίν Μπουλάνοβ 13 πόντους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ