VTB LEAGUE

Κρατάει Κουρμπάνοφ η ΤΣΣΚΑ

Κρατάει Κουρμπάνοφ η ΤΣΣΚΑ

Σύμφωνα με Ρωσικά δημοσιεύματα η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να ενεργοποιήσει τον όρο που έχει στο συμβόλαιο του Νικίτα Κουρμπάνοφ, διατηρώντας τον στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ ήρθε στην ΤΣΣΚΑ το 2015 - βασικά επέστρεψε για να κάνει την 3η θητεία του στην ομάδα - κυρίως λόγω της ανάγκης της Πρωταθλήτριας Ρωσίας να έχει Ρώσους παίκτες στο ρόστερ της. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ρώσος διεθνής έχει καταφέρει να γίνει σημαντικό μέρος του ροτέισον της ομάδας.

Αυτός είναι λοιπόν και ο κυριότερος λόγος που σύμφωνα με την Ρωσική ιστοσελίδα "Izvestia.ru" η ΤΣΣΚΑ έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του, προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και για την επόμενη σεζόν.

Ο Κουρμπάνοφ είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την ΤΣΣΚΑ ερχόμενος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2015, με την "Ομάδα του Στρατού" να έχει team option μετά το τέλος της δεύτερης χρονιάς, δηλαδή φέτος το καλοκαίρι.

Την φετινή σεζόν ο Κουρμπάνοφ έχει 8.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο στην VTB League, ενώ στην EuroLeague είχε 6.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ