VTB LEAGUE

Κορονοϊός: Η Κάλεβ ακύρωσε τα συμβόλαια των παικτών, σκέφτεται διακοπή λειτουργίας

Κορονοϊός: Η Κάλεβ ακύρωσε τα συμβόλαια των παικτών, σκέφτεται διακοπή λειτουργίας

Η Κάλεβ αποφάσισε να διακόψει τα συμβόλαια όλων των παικτών της, ενώ κάνει και σκέψεις διακοπής της λειτουργίας της για οικονομικούς λόγους.

Η Κάλεβ ήταν η μοναδική ομάδα της VTB League που ανακοίνωσε κρούσμα του κορονοϊού και η πρώτη ομάδα που αποσύρθηκε από τη λίγκα πριν ακόμα διακοπεί η λειτουργία της. Πλέον είναι και κάτι άλλο: Μία ομάδα χωρίς παίκτες.

Η εσθονική ομάδα ανακοίνωσε την ακύρωση των συμβολαίων όλων των παικτών που ανήκαν στο ρόστερ της, ακόμα και αυτών που είχαν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ σκέφτεται την διακοπή λειτουργίας της.

"Διακόψαμε τα συμβόλαια όλων των παικτών, ακόμα και αυτών που υπήρχε συμφωνία για τις δύο επόμενες σεζόν. Έχουμε συμφωνήσει με τους μισούς παίκτες και διαπραγματευόμαστε με τους υπόλοιπους" δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Τόμας Λίναμαε, προσθέτοντας ότι θα καταβληθεί αποζημίωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κάλεβ αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα πλέον, αφού οι χορηγοί της ομάδας καταβάλλουν συνήθως τις χορηγίες τους στο τέλος της σεζόν, ενώ η διακοπή είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν λεφτά από τα εισιτήρια. Την δεδομένη στιγμή το χρέος της ομάδας ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και αν δεν βρεθεί λύση τότε η ομάδα θα διαλυθεί.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ