VTB LEAGUE

Κορονοϊός: Επίσημο τέλος στην VTB League χωρίς πρωταθλητή

Κορονοϊός: Επίσημο τέλος στην VTB League χωρίς πρωταθλητή

Η VTB League έριξε τίτλους τέλους και επίσημα για την σεζόν 2019/20 λόγω του κορονοϊού χωρίς να αναδείξει πρωταθλητή.

Το πρωτάθλημα της VTB League έριξε και επίσημα αυλαία χωρίς να αναδείξει πρωταθλητή. Με ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της λίγκας επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε διαρρεύσει χθες (26/3).

Η VTB League αναφέρει αρχικά ότι "έπειτα από ψηφοφορία αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η σεζόν λόγω της αρνητικής εξέλιξης με την πανδημία του κορονοϊού. Τα χθεσινά (26/3) σχόλια των ιδιοκτητών κάποιων συλλόγων δεν είχαν νομική βάση".

Ακολούθως, η ανακοίνωση αναφέρει: " Με την παρούσα κατάσταση, με τα σύνορα κλειστά, τις ομάδες να μην έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν και τους συλλόγους να υποχρεώνονται να στείλουν τους ξένους παίκτες τους στα σπίτια τους, η VTB League θεώρησε ότι θα ήταν απρεπές να συνεχίσει. Με την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, η υγεία των παικτών, των οικογενειών τους, των εργαζομένων και φυσικά των φιλάθλων είναι πιο σημαντική.

Πρωταθλητής για την σεζόν 2019/10 δεν θα υπάρξει λόγω αρχών, αφού οι συμμετέχουσες ομάδες πήραν μέρος σε διαφορετικό αριθμό αγώνων και δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ