VTB LEAGUE

Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης σε Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ, αλλά...

Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης σε Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ, αλλά...

Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Μίλος Τεόντοσιτς, ζητώντας άμεση απάντηση. Αινιγματικός ο Σέρβος στις δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του.

Η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε τον τίτλο της VTB League, "σκουπίζοντας" στον τελικό την Χίμκι. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως, υπάρχει ήδη άγχος στην ομάδα. Και ο λόογς δεν είναι άλλος από την υπόθεση του συμβολαίου του Μίλος Τεόντοσιτς, το οποίο και λήγει το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος γκαρντ ξέρει πως υπάρχουν ομάδες του ΝΒΑ που τον θέλουν (Σακραμέντο Κινγκς, Μπρούκλιν Νετς), όπως και ότι αυτή θα είναι πιθανότητα η τελευταία του ευκαιρία να πάει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό το ξέρουν και στην ΤΣΣΚΑ, για αυτό και έσπευσαν ήδη να του προσφέρουν ανανέωση συμβολαίου, κάτι που αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

" Θέλουμε να αποφασίσει όσο πιο σύντομα γίνεται" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βατούτιν, αφού στην ΤΣΣΚΑ θέλουν να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι ωστόσο σίγουρο ότι θα τους κάνει το χατίρι ο Τεόντοσιτς.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τίτλου από την ΤΣΣΚΑ, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως " θέλω να ξεκουραστώ και να αποφασίσω αργότερα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι σε κατάσταση που έχω πολλά στο μυαλό μου".

Μένει τώρα να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Σέρβου, η οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ντόμινο σε όλη την Ευρώπη σε περίπτωση που ο Τεόντοσιτς πάει στο ΝΒΑ. Γιατί; Επειδή σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται η ΤΣΣΚΑ να "κυνηγήσει" κάποιον παίκτη που έχει ήδη συμβόλαιο με ομάδα, αλλάζοντας εκ νέου τα δεδομένα, κάτι που παραδέχθηκε εξάλλου έμμεσα και ο Βατούτιν, δηλώνοντας πως " ο σχεδιασμός μας θα εξαρτηθεί από την απάντησή του. Έχει την προσφορά μας εδώ και καιρό και περιμένουμε να δούμε τι θα μας πει".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ