VTB LEAGUE

Ήττα από τα 6μ75 για Φλεβαράκη/Κασελάκη

Ήττα από τα 6μ75 για Φλεβαράκη/Κασελάκη
VTB LEAGUE / TWITTER

Η Αστάνα του Κώστα Φλεβαράκη δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζενίτ (84-73), με τη διαφορά των δύο ομάδων στα σουτ τριών πόντων να κρίνει την αναμέτρηση. Άστοχος ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Ούτε τη δεύτερη αγωνιστική της VTB League κατάφερε η Αστάνα να γευτεί τη χαρά της νίκης, με το έργο της βέβαια να είναι ξανά (μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) πολύ απαιτητικό. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, σε ένα παιχνίδι που κομβικής σημασίας αποδείχθηκε η διαφορά των δύο ομάδων στα σουτ τριών πόντων.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη (84-73), κυρίως γιατί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 46% στα τρίποντα (12/26), την ώρα που το ποσοστό της Αστάνα ήταν μόλις 19% (3/16). Οι Σεργκέι Καράσεφ (17π.), Ντεμόντε Χάρπερ (21π., 5ριμπ., 4ασ.) και Κάιλ Κούριτς (18π. με 5/7τρίπ.) έκαναν τη διαφορά για τους νικητές, με τους παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη να είναι ως επί το πλείστον άστοχοι, όπως φαίνεται από το ποσοστό τους στα σουτ εντός παιδιάς στην αναμέτρηση (28/73 - 38%).

Μέρος του... επιθετικού προβλήματος της Αστάνα ήταν κι ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 5 πόντους, έχοντας 1/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 0/2 βολές. Στα 30'25'' που χρησιμοποιήθηκε, ο 27χρονος φόργουορντ είχε επίσης 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ