VTB LEAGUE

Η Ούνικς Καζάν έστειλε "μήνυμα" στον Άρη

Η Ούνικς Καζάν έστειλε "μήνυμα" στον Άρη

Λίγες ημέρες πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, η Ούνικς Καζάν διέσυρε τη Νίζνι Νόβγκοροντ (102-68), για τη VTB League. Δύσκολη εντός έδρας νίκη για την Άβτοντορ.

Ο Άρης πήρε... τα πάνω του μετά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ , αλλά κι η Ούνικς Καζάν (σ.σ.: προσεχής αντίπαλος στο Eurocup) δεν πάει πίσω. Η ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, για να πάρει με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη (102-68) για τη VTB League.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το πάνω χέρι στο σκορ, "ανοίγοντας" το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αφού με το τελικό +34 να είναι το μεγαλύτερο προβάδισμα που πήραν στο παιχνίδι. Με έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Λάνγκφορντ 17, Παραχούσκι 12, Κόλομ 19, Λικοντέι 10, Καϊμακόγλου 18, Ουίλιαμς 10) και 66% (με 31/47) στα δίποντα, ήταν αδύνατο άλλωστε να χάσουν, ή έστω να απειληθούν από την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις. Έτσι, η ρωσική ομάδα έκανε την καλύτερη πρόβα τζενεράλε πριν αντιμετωπίσει τον Άρη, για την 8η αγωνιστική του Eurocup.

Από την άλλη, η Άβτοντορ επικράτησε με σαφώς πιο δύσκολο τρόπο της Νίμπουρκ (92-84), για την ίδια διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι (σ.σ.: αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ σε δέκα ημέρες), ανέτρεψαν τα δεδομένα της αναμέτρησης στο τρίτο δεκάλεπτο, οπότε κι επέστρεψαν από το -7 (44-51). Οι Τζέρεμι Τσάπελ (19π.) και Τράβις Πάτερσον (17π.) ήταν οι κορυφαίοι της Άβτοντορ, που δεν δείχνει να επηρεάζεται σημαντικά από τη φυγή του Μάλκολμ Άρμστεντ.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ