VTB LEAGUE

Break στο break η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Break στο break η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επικράτησε μέσα στο Καζάν της Ούνικς με 83-71 και προηγείται πλέον με 2-1 νίκες στην προημιτελική σειρά της VTB League. Εξαιρετικός ο Ιαν Βουγιούκας.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πάλεψε ολόκληρη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και το έχασε από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Ούνικς. Πολύ γρήγορα όμως το πήρε πίσω. Η “Λόκο” άλωσε με 83-71 την έδρα της Ούνικς από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στο Καζάν και για πρώτη φορά στη σειρά πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες, ανακτώντας έτσι το πλεονέκτημα.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Ιαν Βουγιούκας, που πέτυχε 15 πόντους με 5/7 σουτ και 5/7 ελεύθερες βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ και είχε ακόμα 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ στα 25'45'' που αγωνίστηκε. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιλορ Ρότσεστι (21 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μάθιου Τζάνινγκ (18 πόντοι, 4/5 τρίποντα) για τη Λοκομοτίβ, η οποία έλεγξε το παιχνίδι χάρις σε ένα επιμέρους 1-13 στη δεύτερη περίοδο και έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμα.

Η Ούνικς πλησίασε μέχρι τους δύο πόντους στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου (59-61), ωστόσο η Λοκομοτίβ όχι μόνο αποσπάστηκε πάλι στο σκορ, αλλά ξέφυγε και με 13 πόντους διαφορά στο τελευταίο λεπτό. Οι Κιθ Λάνγκφορντ (15 πόντοι), Λατάβιους Γουίλιαμς (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) ήταν οι πρώτοι σκόρερς για την ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν.

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους "4" της VTB League. Οι Μοσχοβίτες απέκλεισαν με 3-0 νίκες την Αστάνα .

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ