VTB LEAGUE

Ανακοίνωσε τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας η Λοκομοτίβ Κουμπάν

EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν για δύο χρόνια έγινε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που δήλωσε ότι μετά από την απόλυση του Ντέιβιντ Μπλατ άλλαξε ο ρόλος του στον Ολυμπιακό.

Δεν... έπιασε στον Ολυμπιακό, αποχώρησε πολύ νωρίς στη σεζόν , δεν άργησε όμως να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έγινε κι επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (11/11) παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια ώστε να τη βοηθήσει φέτος να κατακτήσει το EuroCup.

" Το καλοκαίρι υπέγραψα στον Ολυμπιακό, χάρη στον Ντέιβιντ Μπλατ. Πραγματικά μου άρεσε η ομάδα και η καθοδήγηση του συγκεκριμένου προπονητή, όμως δυστυχώς όλα άλλαξαν μέσα σε ένα βράδυ. Με την αλλαγή του προπονητή, ο ρόλος μου άλλαξε πολύ. Υπήρξε η πρόταση της Λοκομοτίβ, στην οποία βρίσκεται ο Λούκα Μπάνκι. Γνωριζόμαστε από το ιταλικό πρωτάθλημα, ήμουν εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του. Γνωρίζω τους παράγοντες της Λοκομοτίβ, με τον Μάντας Καλνιέτις παίζουμε μαζί στην Εθνική Λιθουανίας, συνυπήρξαμε και στη Ζάλγκιρις αλλά και στην Αρμάνι Μιλάνο" δήλωσε ο Κουζμίνσκας, που είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ