ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Σάρας για Σπανούλη: "Συνεχίζει να έχει την μπάλα στα χέρια του για ώρα"

Σάρας για Σπανούλη: "Συνεχίζει να έχει την μπάλα στα χέρια του για ώρα"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζάλγκιρις και τον Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχηγό των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη.

Το βράδυ της Τρίτης (4/2, 20:00), η Ζάλγκιρις υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Zalgirio Arena για ένα πολύ κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στον αγώνα... δρόμου που κάνουν για μία θέση στα playoffs.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση, η οποία παρουσιάζει κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτή του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν νέα πρόσωπα σε πάγκο και παρκέ.

Ο Λιθουανός τεχνικός βέβαια έκανε και ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός έχει πολλά καινούργια plays. Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει να είναι ο παίκτης που κρατά την μπάλα στα χέρια του για ώρα. Ο ρόλος των Γουέιντ Μπάλντγουιν και Σάσα Βεζένκοφ έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επίθεσής τους, ενώ διαθέτουν και πολλούς σουτέρ, μαζί και τον Ρότσεστι, έναν ακόμη χειριστή. Θα πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε επιθετικοί. Έχουν πολύ ταλέντο, συνεπώς θα πρέπει να το κοντράρουμε και να αντιπαραθέσουμε την επιθετικότητά μας, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι".

ΜΙΛΑΚΝΙΣ: "ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Από την πλευρά των παικτών, ο Αρτούρας Μιλάκνις είπε: "Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες αλλαγές πρόσφατα, αλλά παραμένει μία σκληρή ομάδα. Κάποιοι παίκτες του γνωρίζουν τον κόουτς Μπαρτζώκα από το παρελθόν, άρα νομίοζω ότι η αλλαγή ήταν πολύ πιο ομαλή από ό,τι θα ήταν σε άλλη περίπτωση. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη EuroLeague στα ριμπάουντ και κερδίζουν πολλά φάουλ. Αυτό σημαίνει ότι ακολουθούν πολύ το physical παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για το νέο sold-out".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ