ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

"Πετούσε" η Ζάλγκιρις

"Πετούσε" η Ζάλγκιρις

Η Ζάλγκιρις ενημέρωσε τον "Κόκκινο Οκτώβρη" πως έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, για να γίνει ομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων (84-65).

Ο "Κόκκινος Οκτώβρης" έχει μόλις τρία χρόνια ζωής και φέτος θα ζήσει την πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία, στο Eurocup. Ξεκίνησε το ματς με τη Ζάλγκιρις, με τέσσερις Αμερικανούς και τον Αντόν Πονκρασόφ, αλλά δεν κατάφερε και πολλά με τον Τζέιμς Άντερσον και τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας να ηγούνται του 9-0 που είχαν για αρχή οι Λιθουανοί και το οποίο έγινε 26-9 στο 10'.

Η αλήθεια είναι πως άλλαξαν διάφορα στη συνέχεια, με τους Ρώσους να μειώνουν σε 41-32, στο ημίχρονο. Ο Τόμας Ντίμσα έκανε ένα βήμα μπροστά στην τελευταία πράξη και μαζί με τους Ουέινς, Βενέ και Σοκγκάιλα δημιούργησαν το 66-46, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου (67-48). Στην τελευταία πράξη, ο Λιπκεβίτσιους προστέθηκε στην εικόνα, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ποτέ να διακόψουν το ρυθμό των γηπεδούχων και μοιραία έχασαν 84-65.

Οι Άντερσον και Γκουντάιτις ηγήθηκαν των σκόρερ (11π. -ο δεύτερο είχε και 7 ριμπ., συν 3 τάπες), ο Γιαβτόκας πρόσθεσε 9π. και ακολούθησε ο Μιλάκνις με 8π. Ο Τράβις έδωσε στον "Κόκκινο Οκτώβρη" 17π. (με 7/12 σουτ), συν 6 ριμπ., ενώ 17π. είχε και ο Κένεντι, με τον Κέιν να δίνει 14π.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ