ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Μια νίκη πριν τον τίτλο, η Ζάλγκιρις

Μια νίκη πριν τον τίτλο, η Ζάλγκιρις

Μετά το 75-82 στη Κλαϊπέδα, το Σάββατο (31/5) η Ζάλγκιρις θα 'χει τη δυνατότητα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Λιθουανίας, αν νικήσει τη Νεπτούνας, στο Κάουνας. Δείτε τι έκανε ο Γιανκούνας.

Μετον Παούλιους Γιανκούνας να τελειώνει με τριμπλ νταμπλ (15π., 12 ριμπ., 10 ασίστ) και τον Τζάστιν Ντέντμον να προσθέτει 21π., τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δείνει 14π. και 6 ασίστ και τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας να είναι επίσης διψήφιος (10π.), η Ζάλγκιρις "έσπασε" την έδρα της Νεπτούνας, φεύγοντας με το 75-82.

Με αυτή τη νίκη, έκανε το 2-1 και έχει την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση του τίτλου το Σάββατο (31/5), στο τέταρτο ματς της τελικής σειράς του λιθουανικού πρωταθλήματος, στο Κάουνας.

Τους σκόρερ των γηπεδούχων ηγήθηκε ο Μαρτίνας Μαζέικα (21π.).

Ο αρχηγός των γηπεδούχων, κλήθηκε να... εξηγήσει το πρώτο τριπλ νταμπλ, στην ιστορία των τελικών της LKL (δηλαδή, σε 21 χρόνια και 92 ματς). "Είναι το πρώτο της καριέρας μου. Προφανώς, το διασκέδασα! Αλλά το θέμα είναι ότι τη μια μέρα μπορεί να κάνεις αυτό που έκανα και την άλλη να 'χεις "μηδέν" σε όλα. Άρα, το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε".

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ