ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Διαλυμένη η Ζάλγκιρις, πριν τον Παναθηναϊκό

Διαλυμένη η Ζάλγκιρις, πριν τον Παναθηναϊκό

Η Λιέτουβος Ρίτας "έριξε" τη Ζάλγκιρις από την κορυφή της λιθουανικής λίγκας, με τρόπο που δεν τον λέτε και... απλό (93-66). Δήμιοι των πρωταθλητών που παίζουν με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (13/3), ήταν οι Γκετσεβίτσιους και Καβαλιάουσκας.

Η Λιέτουβος Ρίτας (22-4) υποδέχθηκε την πρωτοπόρο της LKL, Ζάλγκιρις (24-3) και όταν όλα τελείωσαν, η Νεπτούνας (25-4) ήταν πλέον οδηγός της λιθουανικής λίγκας. Βλέπετε, οι δευτεραθλητές έδειξαν εκδικητικές τάσεις, όπως μπορείτε να καταλάβετε από το 93-66. Τα ρεκόρ που αναφέρουμε, είναι φυσικά πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης στο Βίλνιους.

Εκεί όπου ο Αντάνας Καβαλιάουσκας ηγήθηκε των σκόρερ, με 19π. (5/7 διπ., 9/11 βολές, 6 κερδισμένα φάουλ), με τον Γκετσεβίτσιους να δίνει 12π. και 6 ασίστ, τον Γιουσκεβίτσιους να προσθέτει 14π. και τον Λέσλι 11. Ο "Γκέτσε" δήλωσε μετά το τέλος ότι "κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν".

Για τους πρωταθλητές, ο Τζέιμς Άντερσον είχε 16π. (αλλά και 5 λάθη( και 19.57'' συμμετοχής, ο Μιλάνκις έφτασε τους 10 και ο Βένε τους 13. Οι Γιανκούνας και Γιαβτόκας περιορίστηκαν στο ελάχιστο, ενώ όλοι μαζί έκαναν 21 λάθη.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ