ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Συζητά με ΜακΚάλεμπ

Συζητά με ΜακΚάλεμπ

Ο Ντουάιτ Μπάικς ήθελε να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ και η Βαλένθια άλλον παίκτη στη θέση του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι "νυχτερίδες" μιλούν με τον Μπο ΜακΚάλεμπ.

Με ένα tweet, ο Ντουάιτ Μπάικς ενημέρωσε ότι αποχωρεί από τη Βαλένθια, για να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σχέση του με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, οπότε τα... βρήκαν κάπου στη μέση και έτσι ο Αμερικανός άφησε πίσω χρήματα, για να τα δώσει η ομάδα στον αντικαταστάτη του και η συνεργασία "λύθηκε".

Σύμφωνα με το Sportando, οι "νυχτερίδες" βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε (2012-2014) είναι χωρίς δουλειά. Στην τελευταία σεζόν στην τουρκική ομάδα, είχε 11.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Οι τελευταίοι που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, ενημερώθηκαν πως θέλει 1.000.000 δολ. Τιμή που προφανώς τώρα θα είναι χαμηλότερη, δεδομένου ότι έχει την ευκαιρία να παίξει σε ισπανική ομάδα και στην Euroleague.

Σε ό,τι αφορά τον Μπάικς, συζητά με τους Oklahoma City Thunder και τους Los Angeles Lakers.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ