ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πέσιτς: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Πέσιτς: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Στην ατμόσφαιρα που έζησε η ομάδα του μέσα στη Σινάν Ερντέμ Αρίνα στάθηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (video)

Σύμφωνα με τον Σέρβο προπονητή, οι παίκτες του προκλήθηκαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ωστόσο είναι περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

"Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να συγχαρώ την Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της, σίγουρα δεν ήταν εύκολο για εμάς να παίζουμε μέσα σε μία τέτοια έδρα με 15.000 κόσμο", τόνισε ο προπονητής της Βαλένθια και συνέχισε:

"Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα για να κερδίσουμε. Είχαμε 18 18 επιθετικά ριμπάουντ κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Φενέρμπαχτσε και πρέπει να προσπαθήσουμε για να το έχουμε και στη συνέχεια".

Στην αντίπερα όχθη, ο Νέβεν Σπάχια δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, σε ένα ματς που όπως παραδέχτηκε ο ίδιος δεν έπαιξε καλά: " Κερδίσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Ειλικρινά αυτό ήταν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν μέχρι τώρα. Δεν καταφέραμε να δείξουμε ούτε το 30% του αληθινού μας προσώπου. Η Βαλένθια έπαιξε εξαιρετική άμυνα και μας υποχρέωσε σε 17 λάθη".

Δείτε βίντεο με φάσεις από την μάχη που έγινε στην Τουρκία την Πέμπτη το βράδυ:

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ