ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πέσιτς: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Πέσιτς: "Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Βαλένθια, Σβέτισλαβ Πέσιτς με δηλώσεις του αποδέχεται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, όμως στην έδρα τους μπροστά στο κοινό τους έχουν ως στόχο μόνο τη νίκη.

Ο Πέσιτς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

" Παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Στην Αθήνα δείξαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε παρά την ήττα. Στον αγώνα που θα παίξουμε ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και φυσικά είναι από τις ομάδες που έχουν ως στόχο το Final-4 της Βαρκελώνης το Μάιο", ήταν τα πρώτα λόγια του Πέσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνουμε για δικαιολογίες σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Περιμένουμε να γίνει ένα σκληρό ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα του γκρουπ.

Στο πρώτο ματς δεν παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, όμως βελτιώσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο. Τώρα που θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας θα έχουμε ακόμα ένα κίνητρο για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ