ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πέσιτς: "Δεν θα τηλεφωνήσω στον Ζοτς"

Πέσιτς: "Δεν θα τηλεφωνήσω στον Ζοτς"
Πέσιτς INTIME SPORTS

Στο ντέρμπι του Δ' ομίλου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε ότι δεν χρειάζεται να... βάλει μέσο τον Ομπράντοβιτς για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Ο προπονητής της Βαλένθια έχει συμφέρον να θέλει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι με την Αρμάνι προκειμένου να είναι η ομάδα του που θα προκριθεί στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Να υπενθυμίσουμε ότι Αρμάνι και Βαλένθια ισοβαθμούν στην 5η θέση της βαθμολογίας του Δ' ομίλου, ωστόσο μόνο μία από τις δύο θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

"Η Ολίμπια Λ. θα παλέψει με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη θέση, ωστόσο εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το δικό μας παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσω στον Ομπράντοβιτς, ξέρω ότι αυτός και η ομάδα του θέλουν να νικήσουν για να βγουν πρώτοι", τόνισε ο Πέσιτς και κατέληξε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία και είμαι σίγουρος ότι θέλει να νικήσει. Άρα δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε μόνο να νικήσουμε".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ