ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ο Βαν Ρόσομ, ο Μίτσιτς και ο τραυματισμός

Ο Βαν Ρόσομ, ο Μίτσιτς και ο τραυματισμός

Η Βαλένθια επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου (80-58) στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των 16 του Eurocup, όμως ο Σαμ Βαν Ρόσομ αποχώρησε τραυματίας, λόγω ενός μαρκαρίσματος του Βασίλιε Μίτσιτς. Δείτε πώς τραυματίστηκε ο Βέλγος γκαρντ.

Η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μπάγερν Μονάχου κυλούσε ομαλά για τους Ισπανιούς, οι οποίοι προηγούνταν 71-54, 4 λεπτά πριν το τέλος. Κι ενώ όλα είχαν πάρει το δρόμο τους, 3'54'' πριν το τέλος ο Σαμ Βαν Ρόσομ προσγειώνεται στο πόδι του Βασίλιε Μίτσιτς και αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ.

Η Βαλένθια πήρε τη νίκη, αλλά και διαφορά ασφαλείας ενόψει επαναληπτικού (80-58), όμως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Βέλγου γκαρντ, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Τα ισπανικά ΜΜΕ άσκησαν κριτική στον Σέρβο γκαρντ των Βαυαρών, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Βαλένθια, Κάρλες Ντουράν. "Ελπίζω να έχουμε τον Βαν Ρόσομ μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι. Λέγεται πως ο Μίτσιτς έβαλε δύο φορές το πόδι του επίτηδες κάτω από τον Βαν Ρόσομ επίτηδες. Είμαι αναστατωμένος γι αυτό τον λόγο γιατί ο Μίτσιτς έπαιξε εξαιρετικά και έδειξε το ταλέντο του στο παρκέ. Αλλά εάν ήθελε να πετύχει τον σκοπό του κάνοντας φάουλ, θα ήταν κρίμα".

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πώς ο Βασίλιε Μίτσιτς έριξε νοκ άουτ τον Βέλγο γκαρντ.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ