ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ο ανταγωνισμός του Ολυμπιακού για τον Μπάικς

Ο ανταγωνισμός του Ολυμπιακού για τον Μπάικς

Ο Ντουάιτ Μπάικς έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς και τώρα κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις που έχει και... ποια περιμένει.

Η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Ντουάιτ Μπάικς, ως παίκτη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ήταν στις αρχές του Ιουλίου, πριν καν τη συμμετοχή του στο Summer League του Las Vegas.

Εκεί διεκδίκησε το δικαίωμα του να κάνει το μη εγγυημένο συμβόλαιο από τους Ράπτορς σε εγγυημένο. Αυτό δεν έγινε και τότε ήταν που αφοσιώθηκε στα της Ευρώπης.

Οι πληροφορίες του sport24.gr αναφέρουν ότι οι Βαλένθια και Ολυμπιακός έχουν καταθέσει τις καλύτερες προτάσεις στον 25χρονο πόιντ γκαρντ, μαζί και ότι αυτή των "ερυθρόλευκων" είναι καλύτερη, από οικονομικής απόψεως. Η "ρούκι" στη Euroleague όμως, του δίνει περισσότερα, σε άλλους τομείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σύντομα θα ανακοινώσει την απόφαση του. Θα περιμένει μόνο λίγες ημέρες ακόμα, ώστε να δει αν η Αρμάνι θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Αυτό θα εξαρτηθεί από την τιμωρία που θα επιβάλει η ιταλική ομοσπονδία στον Ντάνιελ Χάκετ, για την άρνηση του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Αν είναι τουλάχιστον 10 αγώνες, η Μιλάνο μπορεί να αποδεσμεύει τον... αποστάτη, χωρίς αποζημίωση, με πληροφορίες από τη γείτονα να λένε ότι η συνέχεια της φάσης θα αφορά προσφορά των πρωταθλητών Ιταλίας στον Μπάικς.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ