ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ντούμπλιεβιτς ως το 2018

Ντούμπλιεβιτς ως το 2018

Την συνεργασία του με την Βαλένθια για τρία ακόμα χρόνια επέκτεινε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2018.

Προ ημερών η Βαλένθια απέκλεισε τη Μπάγερν Μονάχου, στη φάση των "16" του Eurocup, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Το συμβόλαιο του οποίου, μάλιστα, έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Γι' αυτό οι Ισπανοί έλαβαν τα μέτρα τους.

Με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί του, ως το 2018, με τον Μαυροβούνιο σέντερ να επιβραβεύεται με αυτή την εξέλιξη, για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της ομάδας, Πάκο Ράγκα, σχετικά με την ανανέωση δήλωσε "Η επέκταση της συνεργασίας με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είναι μεγάλη είδηση για τον σύλλογο, τους οπαδούς και για όλους όσους βρίσκονται στη μεγάλη οικογένεια της Βαλένθια. Κάνουμε μια προσπάθεια να εδραιωθούμε και η εξέλιξη αυτή μας βοηθά".

Ο αθλητικός διεθυνυτής της ομάδας, Τσέκου Μουλέρο, επεσήμανε πως "είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Δεν είναι πια ένας απλός παίκτης για εμάς, καθώς έφτασε στην Βαλένθια στην ηλικία των 20 ετών και στόχος μας είναι να μην είναι μόνο μέχρι το 2018. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα μείνει ακόμα περισσότερο. Είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους στη θέση του, ένας παίκτης που μπορούμε να χτίσουμε την ομάδα τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ