ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Δύο μήνες έξω ο Κλαβέρ

Δύο μήνες έξω ο Κλαβέρ
Κλαβέρ

Μεγάλο πλήγμα για τη Βαλένθια, καθώς ο Βίκτορ Κλαβέρ υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο του ποδιού του στην προπόνηση της Δευτέρας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες!

Την είδηση ανακοίνωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν τον αγώνα της Βαλένθια με τη Ζαλγκίρις την Πέμπτη το απόγευμα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο αρχηγός της Βαλένθια είχε ραντεβού με την ατυχία καθώς υπέστη κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες.

Το πρωί της Τρίτης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες και επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και ο Πέσιτς το παραδέχτηκε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, πριν τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

"Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Ελπίζουμε πως οι παίκτες μας θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να καλύψουν την απουσία του Κλαβέρ. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση ούτε για τον παίκτη, ούτε για την ομάδα.

Έχουμε παίκτες που να μπορούν να καλύψουν το κενό. Είναι αλήθεια ότι μπορείς να παίξεις ένα, δύο ή έστω τρία παιχνίδια χωρίς έναν σημαντικό παίκτη", τόνισε ο Πέσιτς αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης για να καλύψει το κενό του Κλαβέρ.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ