ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Κλαβέρ

Ανανέωσε μέχρι το 2014 ο Κλαβέρ
Κλαβέρ

Ο Βίκτορ Κλαβέρ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια μέχρι το 2014, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ισπανός άσος...

Η Βαλένθια "έδεσε" τον Βίκτορ Κλαβέρ μέχρι το 2014, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το οποίο θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κλαβέρ είναι ο αρχηγός της Βαλένθια και ότι ο Πάκο Όλμος τον υπολογίζει ιδιαίτερα τόσο για φέτος όσο και για τις επόμενες σεζόν.

Στις δηλώσεις του, ο Βίκτορ Κλαβέρ χαρακτήρισε την ομάδα του ως το σπίτι του... "Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να ανανεώσω τη συνεργασία μου μαζί της. Πάντα είχαμε μια καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Εδώ είναι το σπίτι μου. Έχω πραγματικά να προσφέρω πάρα πολλά πράγματα.

Είμαι πολύ ήσυχος στη Βαλένθια και ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου, παύω να σκέφτομαι που θα αγωνιστώ στο μέλλον, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη. Άλλωστε οι φιλοδοξίες δε σταματούν, θέλω να συνεχίσω κι εγώ ο ίδιος να γίνομαι καλύτερος".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ