ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ανανέωσε με Βαλένθια ο Σάτο

Ανανέωσε με Βαλένθια ο Σάτο

Η Βαλένθια ήθελε να κρατήσει τον Ρομέιν Σάτο και... αυτό έκανε, με τον Αφρικανό να υπογράφει διετή επέκταση με τις "νυχτερίδες".

Ο Ρομέιν Σάτο βρέθηκε στη Βαλένθια, ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε, που πέρυσι έκρινε πως δεν έχει χώρο για εκείνον στο ρόστερ της -και πλήρωσε και το συμβόλαιο του. Μετά τα όσα έκανε φέτος ο Αφρικανός για τις "νυχτερίδες" -στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους-, εκείνες αποφάσισαν να τον κρατήσουν κοντά τους. Και τα κατάφεραν, με τον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ θα υπογράψει διετή επέκταση.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Chechu Mulero, δήλωσε πως "ο Σάτο ήταν το καλύτερο "3άρι" στη φετινή Liga Endesa. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τον έχουμε ξανά μαζί μαζί μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συμβολή του θα παραμείνει στο επίκεντρο της ομάδας τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Υπήρξε μια μακρά διαδικασία που δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί, χωρίς την θέληση του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει στη Βαλένθια, την οποία από τον σύλλογο εκτιμούμε και να αναγνωρίσουμε".

Ανανέωσε με Βαλένθια ο Σάτο
TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ