ΣΙΕΝΑ

Ζήσης: "Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών"

Ζήσης: "Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών"

Ο Νίκος Ζήσης μιλάει στο Sport24.gr για το "παλικαρίσιο" πρωτάθλημα που πήρε η Σιένα, τη Μιλάνο του μέλλοντος αλλά και τη δική του επόμενη ημέρα. Διαβάστε επίσης τι είπε για την Εθνική και το προολυμπιακό τουρνουά...

Λίγες μόλις ώρες μετά την κατάκτηση του έκτου σερί πρωταθλήματος, από τη Σιένα, ο Νίκος Ζήσης μίλησε στο Sport24.gr για την επιτυχία της ομάδας του και την επόμενη μέρα.

Το καλοκαίρι που ήδη διανύουμε θα είναι "καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών" μας λέει ο Νίκος Ζήσης του οποίου το επαγγελματικό μέλλον είναι άγνωστο προς το παρόν.

Μπορεί να έχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Σιένα για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο εφόσον υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα, ίσως μετά από τρία χρόνια αλλάξει φανέλα.

Ξεκλέψαμε λίγα λεπτά από τον ήδη περιορισμένο χρόνο του για ξεκούραση και ο Νίκος Ζήσης δεν αρνήθηκε να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του τόσο για τη Σιένα, όσο και για την Εθνική ομάδα.

"Ομάδα του μέλλοντος η Αρμάνι"

"Κάθε πρωτάθλημα που κατακτά μία είναι σημαντικό. Ίσως βέβαια το φετινό να είναι λίγο παραπάνω από τη στιγμή που είχαμε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο φαβορί, την Αρμάνι Μιλάνο. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε αίσθηση με τις μεταγραφές που έκανε, ενισχύθηκε πολύ και πιστεύω ότι είναι η ομάδα του μέλλοντος στην Ιταλία", τόνισε ο Νίκος Ζήσης στο Sport24.gr και συνέχισε:

"Εμείς παρ' όλα τα προβλήματα τραυματισμών και τις δυσκολίες που περάσαμε τη φετινή σεζόν, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Πολλοί έλεγαν ότι η Αρμάνι φέτος θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, αλλά μπήκε πολύ δυνατά στα πλέι οφ. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, έπρεπε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Άλλαξε και η ψυχολογία μας, βρεθήκαμε σε φόρμα και καταφέραμε να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε.

Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε σε δύο πράγματα... Πρώτον στο ότι καταφέραμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και ξεκινήσαμε με 2-0 νίκες και δεύτερον στο ότι πήγαμε στο Μιλάνο αποφασισμένοι να πάρουμε ένα "διπλό" και το καταφέραμε".

"Έτοιμη η Εθνική στο προολυμπιακό"

Σε ερώτηση για το δικό του μέλλον και πως σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει, σχολίασε:

"Η αλήθεια είναι πως είμαστε τόσο πιεσμένοι χρονικά που πλέον σκέφτομαι μόνο την Εθνική. Στο συμβόλαιό μου υπάρχει μία οψιόν και από τις δύο πλευρές, δεν ξέρω όμως πραγματικά τι θα γίνει με το ρόστερ και τον προπονητή της ομάδας. Θα είναι το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών στη Σιένα. Ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιό μου, θα το δω σιγά σιγά".

Ο Νίκος Ζήσης και το άλλο ιταλικό δίδυμο (Φώτσης-Μπουρούσης) έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα. Βλέπετε, ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης. Οι τρεις τους, αναμένεται να δώσουν το παρών στα φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Βραζιλία (η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή 22/6), καθώς στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

"Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία στα πρώτα της φιλικά. Εγώ και τα άλλα παιδιά, μπορεί ακόμα να μην έχουμε ενσωματωθεί στην Εθνική αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη σε δύο εβδομάδες στο προολυμπιακό τουρνουά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο Ζήσης σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο 28χρονος άσος αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης, ούτως ώστε να πάρει μερικές ανάσες και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ