ΣΙΕΝΑ

Τέλος ο Πιανιτζάνι από τη Σιένα

Τέλος ο Πιανιτζάνι από τη Σιένα

Η λύση της συνεργασίας της Σιένα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι πλέον γεγονός με τον Ιταλό κόουτς να δηλώνει ότι ο κύβος ερρίφθη πριν από μήνες! Διαβάστε τι είπε...

Λίγο πολύ ήταν γνωστό, ότι ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν θα συνέχιζε για 7η σερί σεζόν στην ιταλική Σιένα και την Τρίτη (19/6) το απόγευμα ήρθε η επιβεβαίωση της είδησης διά στόματος του ιδίου.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί ότι η απόφαση για την αποχώρηση του είχε ληφθεί μήνες νωρίτερα, όταν είχε συζητήσει με τον πρόεδρο της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι.

"Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Σιένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φερντινάντο Μινούτσι και όλους τους συνεργάτες μου. Μιλήσαμε μήνες νωρίτερα και είχαμε αποφασίσει την αποχώρησή μου", τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Σιένα και συμπλήρωσε:

"Όταν τελείωσε η σεζόν, απλά έπρεπε να του επιβεβαιώσω την απόφασή μου και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε ξεχωριστά. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για τη Σιένα, που θα ξεκινήσει ένα νέο πλάνο με έναν νέο προπονητή".

Όπως έχει γράψει το Sport24.gr από το Σάββατο ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ως βοηθό του στην τουρκική ομάδα θα έχει τον Λούκα Νταλόντε που έφυγε από τη Σκαβολίνι Πέζαρο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι επισήμανε: "Θα χαιρόμαστε πάντα με τις επιτυχίες και δεν θα είναι έτσι μόνο όταν παίζουμε αντίπαλοι... Αν κερδίσει την Ευρωλίγκα θα αισθάνομαι σαν να έχω κερδίσει κι εγώ ένα κομμάτι του τίτλου".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ