ΣΙΕΝΑ

Ρακόσεβιτς: "Έντιμος άνθρωπος ο Μινούτσι"

Ρακόσεβιτς: "Έντιμος άνθρωπος ο Μινούτσι"

Το όνομα του Ιγκόρ Ρακόσεβιτς είναι μεταξύ των 17 που έδωσε στη δημοσιότητα η εισαγγελία της Ιταλίας, με τους παίκτες που έλαβαν "μαύρα" χρήματα, από τον Φερντινάντο Μινούτσι. Τι λέει για την αποκάλυψη και για το πρώην αφεντικό.

Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της "μαύρης λίστας" με τους 17 παίκτες της Σιένα που επί προεδρίας του Φερντινάντο Μινούτσι, το novosti.rs βρήκε έναν εξ αυτών, τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας τη σεζόν 2011-2012.

Ο 36χρονος Σέρβος είπε ότι ακόμα δεν έχει δεχθεί κάποια κλήση από τον ιταλικό ΣΔΟΕ, μηδέ κάποια κλήτευση για κατάθεση. " Ουδείς με έχει ενοχλήσει από την εφορία της Ιταλίας. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο μου, είναι βέβαιος πως όλα έγιναν νόμιμα, ακολουθήσαμε όλους τους νόμους. Έχω ακούσει πως ο κ. Μινούτσι έχει προβλήματα με την αστυνομία, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα φανεί πως είναι αθώος. Είναι έντιμος άνθρωπος, ο οποίος πάντα προσπαθούσε να είναι δίκαιος και επαγγελματίας, σε ό,τι αφορά τους παίκτες του".

Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς είναι στο Νο1 της λίστας με τους παίκτες που πήραν "μαύρο χρήμα" από τον Μινούτσι, με τους καθ' ύλην αρμόδιους να αποκαλύπτουν πως δεν έδωσε φόρους αξίας 2.49 εκάτ. ευρώ -για τα συμβόλαια που είχε από το καλοκαίρι του 2007 έως το 2012.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ