ΣΙΕΝΑ

Ρακόσεβιτς: "Να φέρουμε τη σειρά στη Σιένα"

Ρακόσεβιτς: "Να φέρουμε τη σειρά στη Σιένα"
INTIME SPORTS

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η Σιένα είναι σε θέση να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΣΕΦ.

Η Σιένα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στην Ιταλία.

" Ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 παίζοντας ουσιαστικά δύο αγώνες που έμοιαζαν μεταξύ τους", ανέφερε αρχικά ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς και πρόσθεσε:

" Είχαμε το προβάδισμα στα πρώτα 30 λεπτά του ματς, αλλά στη συνέχεια κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τη διαφορά που είχαμε χτίσει. Τις μέρες μέχρι το τρίτο ματς στην Ελλάδα θα τις περάσουμε στο γήπεδο δουλεύοντας ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στα παιχνίδια στην Αθήνα.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί υποχωρούσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, και να τα διορθώσουμε ώστε να μην επαναληφθούν. Με την εμπειρία που διαθέτουμε, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φέρουμε τη σειρά πάλι στη Σιένα, πιστεύω ότι και τα ματς στο ΣΕΦ θα είναι ντέρμπι και μπορούμε να πάρουμε ένα από αυτά".

Στη συνέχεια ο γκαρντ των πρωταθλητών Ιταλίας συμπλήρωσε: " Ο Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή. Μπορεί να μη διαθέτουν τους σταρ, αλλά έχουν βρει καλή χημεία και παίζουν εξαιρετικά. Για να τον νικήσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 40' του ματς και να μην έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου. Αυτός είναι ο δικός μας οδηγός για τα ερχόμενα παιχνίδια".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ