ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Σημαντικό και δύσκολο ματς"

Πιανιτζάνι: "Σημαντικό και δύσκολο ματς"
INTIME SPORTS

Στη σημασία του αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (27/10, 9μ.μ.), προκειμένου να μην πεταχθεί στα σκουπίδια το "διπλό" στο Καζάν, στάθηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι (video)

Ο προπονητής της ιταλικής Σιένα στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε πως για να αποκτήσει αξία το διπλό στο Καζάν επί της Ούνικς θα πρέπει η ομάδα του να επικρατήσει και της Ολίμπιας Λιουμπλιάνας.

Κι αυτό γιατί παίζει στην έδρα της και θα πρέπει να υπερασπιστεί το γήπεδό της: "Είμαστε σε ένα πολύ ισορροπημένο και σκληρό όμιλο.

Το παιχνίδι απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό και δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε ότι για να επωφεληθούμε από τη νίκη που πήραμε στο Καζάν θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μη χάσουμε εντός έδρας. Εφόσον το καταφέρουμε αυτό θα μας επιτρέψει να πάρουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο TOP-16".

Από την πλευρά του, ο Τόμας Ρες υπογράμμισε: "Στον όμιλο μας στα πρώτα παιχνίδια νίκησαν οι ομάδα που έπαιζαν μακριά από την έδρα τους. Γι' αυτό ήταν πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε στο Καζάν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας προκειμένου να το κάνουμε ένα πλεονέκτημα για εμάς. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς όπως άλλωστε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση γιατί πρόκειται για ισορροπημένο όμιλο".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ