ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Να κάνουμε ό,τι καλύτερο"

Πιανιτζάνι: "Να κάνουμε ό,τι καλύτερο"
INTIME SPORTS

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα μία ταλαντούχα ομάδα με δυνατούς παίκτες

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική.

Ο Ιταλός προπονητής της Σιένα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό της παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα που και φέτος έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

"Κι αυτό το χρόνο, η Μπαρτσελόνα έχει μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, με πολύ δυναμικούς παίκτες και τις απαιτούμενες προπονητικές ικανότητες για να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδες", υπογράμμισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και συνέχισε:

"Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο κάθε παίκτης θέλει να παίξει και να νιώσει την εμπειρία. Παρ' όλο που αυτό το ματς δεν πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ