ΣΙΕΝΑ

Παίρνει Ομάρ Τόμας η Σιένα

Παίρνει Ομάρ Τόμας η Σιένα

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία είναι ο Ομάρ Τόμας για λογαριασμό της Σιένα κι αναμένεται να παίξει ως Αμερικανός γιατί πέρσι αποδείχθηκε πως είχε πλαστό διαβατήριο!

Ο Ομάρ Τόμας που απασχόλησε τα ιταλικά ΜΜΕ το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε σε όλα με τη Σιένα, προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομάρ Τόμας είναι ο παίκτης του οποίου το όνομα μπλέχτηκε στο σκάνδαλο με το πλαστό σλοβένικο διαβατήριο με το οποίο έπαιζε πέρσι στην Αβελίνο.

Μάλιστα, είχε κάνει εξαιρετική σεζόν πέρσι καθώς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος. Με τη φανέλα της Αβελίνο είχε κατά μέσο όρο 17,5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 2,5 κλεψίματα, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Μος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και τη θέση αυτού θα πάρει ο Ομάρ Τόμας ο οποίος θα παίξει ως Αμερικανός από τη στιγμή που αποδείχθηκε πως το κοινοτικό του διαβατήριο ήταν ψεύτικο. Επισφαλής είναι πλέον και η θέση του ΝταΧουάν Σάμερς ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει για τις δυνατότητές του.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ