ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ροντρίγκεθ: "Δείτε τις φωτογραφίες!"

Ροντρίγκεθ: "Δείτε τις φωτογραφίες!"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δικαιολόγησε τις μαζεμένες ήττες της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από το Final Four και παρέπεμψε στις φωτογραφίες του Barclaycard Center όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στη "Βασίλισσα" και το ΝΒΑ.

Οι δυο σερί ήττες από τη Λαμποράλ Κούτσα (εκτός) και τη Μανρέσα (εντός) προσγείωσαν απότομα τη Ρεάλ μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 20 χρόνια.

Η "Βασίλισσα" ξεκινάει απόψε (29/05, 22:00) τις υποχρεώσεις της στα προημιτελικά της Liga Endesa κόντρα στην Γκραν Κανάριοα και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αναφέρθηκε αρχικά στο... άδειασμα των Μαδριλένων μετά από το Final Four.

"Οι δυο ήττες προέκυψαν... φυσιολογικά. Σκεφτείτε, απλώς, τι προηγήθηκε για εμάς! Μας βγήκε όλη την ένταση το βράδυ του τελικού της Euroleague με τον Ολυμπιακό. Δυο μέρες μετά (σ.σ. Τρίτη, 19 Μαΐου) ταξιδέψαμε στη Βιτόρια και την Τετάρτη χάσαμε από τη Λαμποράλ Κούτσα, σε ένα παιχνίδι για το οποίο δεν είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Επιστρέψαμε στη Μαδρίτη στις 4 τα ξημερώματα για το ματς με τη Μανρέσα. Εκεί ήμασταν αρκετά χαλαροί αφού γνωρίζαμε πως ό,τι κι αν γινόταν, θα τερματίζαμε στην πρώτη θέση. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τους προημιτελικούς με την Γκραν Κανάρια, έχουμε προπονηθεί καλά και έχουμε μπροστά μας μια ομάδα με ταλέντο".

Πρόσθεσε, δε, πως "είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στη Liga Endesa. Θα φύγουμε για διακοπές ως πρωταθλητές και θα ξεκινήσουμε τη χρονιά με την καλύτερη ψυχολογία".

Ο "Chacho" αναφέρθηκε στο μέλλον του και τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Ρεάλ για το ΝΒΑ. Τι είχε να πει; "Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να γράψουμε ιστορία. Ξέρετε, στο Palacio de Deportes έχουμε πολλές φωτογραφίες... Πάντα θαυμάζουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατέκτησαν Πρωταθλήματα Ευρώπης με τη Ρεάλ. Έτσι κι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να κερδίζω! Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ