ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι Rockets θα διεκδικήσουν τον Γιουλ

Οι Rockets θα διεκδικήσουν τον Γιουλ

Είναι γνωστό πως υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει ΝΒΑer ο Γιουλ. Πλέον, έγινε ξεκάθαρο με τους Rockets να ενημερώνουν πως θα τον διεκδικήσουν. Πού εμπλέκεται ο Παπανικολάου.

Στις 16/3 ο Σέρχιο Γιουλ είχε αποκαλύψει πως το Houston τον θέλει εδώ και τρία χρόνια , αλλά εκείνος προτιμά πάντα τη Ρεάλ. Πρόσφατα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι " δεν χάνω τον ύπνο μου, για το ΝΒΑ " και σήμερα (3/6) προέκυψε η πληροφορία που θέλει τις "Ρουκέτες" να έχουν αποφασίσει να τον διεκδικήσουν. Ο Kevin McHale ξεκαθάρισε πως τον θέλει, σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Αυτό που δεν θα κάνουν είναι να του δώσουν 17 εκατ. δολ., για τρία χρόνια, συμφωνία που έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς πέρυσι, με τους Bulls. Διευκρίνιση στην οποία προέβη ο GM των Rockets, Daryl Morey. Η ομάδα θέλει να κρατήσει τους Patrick Beverley και Josh Smith, οπότε δεν έχουν πολλά να προσφέρουν στον Γιουλ, αν σκεφτείτε πως από τα 67.1 εκατ. δολ. του salary cap έχουν ήδη εγγυηθεί τα 55 εκατ. Όπως γράφει το SB Nation, η δεδομένη επιθυμία του Houston να πάρει τον Γιουλ, ενδέχεται να επηρεάσει την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου. Η ομάδα έχει την option στο συμβόλαιο του (για 4.8 εκατ. δολ. σε ό,τι αφορά την ερχόμενη σεζόν). Ακόμα και αν την ενεργοποιήσει, ο μισθός δεν θα είναι εγγυημένος έως τις 4/10.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ