ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Τόμπκινς έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ

Ο Τόμπκινς έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Τρέι Τόμπκινς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φενέρμπαχτσε ήταν στους φιναλίστ.

Όλες οι ομάδες που αναζητούσαν έναν παίκτη για τη φροντ λάιν τους και δη εκείνες που είχαν λεφτά να ξοδέψουν, είχαν αποταθεί στον μάνατζερ του Τρέι Τόμπκινς. Του τύπου που ξεχώρισε όσο κανείς λάθος, από τη φετινή ευχάριστη έκπληξη της Euroleague που λέγεται "Νίζνι Νόβγκοροντ". Ομάδα που δεν δέχθηκε πριν ένα μήνα το αίτημα του Παναθηναϊκού, για παραχώρηση του παίκτη -ώστε να παίξει στα playoffs της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 24χρονος Αμερικανός, γνωστός και ως το καλύτερο stretch 4 που έπαιξε φέτος στην Ευρώπη, έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ, ώστε να μετακομίσει το καλοκαίρι (για δυο χρόνια) στη Μαδρίτη. Στον... τελικό των προτιμήσεων του έφτασε και η Φενέρμπαχτσε, που ωστόσο στην παρούσα φάση φαίνεται να 'χει εστιάσει στην προσπάθεια που κάνει να κρατήσει τον Νέμανια Μπιέλιτσα -ώστε να μην πάει στο ΝΒΑ.

Σε 23 ματς στη Εuroleague φέτος, όπου εμφανίστηκε ως ρούκι, ο Τόμπκινς είχε 14.5π., με 48.3% στα σουτ (37.4% στα τρίποντα), 8.1 ριμπ., 1.6 ασίστ, σε 27.5'' ανά αγώνα.

Ποιος είναι ο κύριος; Διαβάστε ΕΔΩ .

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ